Teknotarım 9'uncu Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı
Bu haberi Facebook'ta paylaşın
Bu haberi Twitter'da paylaşın
Eklenme Tarihi : 12-11-2015

9'uncusu düzenlenen, Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin, hayvancılık sektörünün, sektördeki gelişmeleri, makina ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır.

Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen modern alet ve makina, diğer tarımsal girdilerin sergileneceği, bilgi alış – veriş imkânının elde edileceği, 9' uncusu düzenlenen uluslararası bir kimlik kazanan tarım ve hayvancılık fuarında, yeni teknoloji ürünler, traktörler, biçerdöverler, toprak işleme, ekim – dikim makinaları, modern sulama sistemleri ve aletlerini, tohum, yem ve katkı maddeleri ilaç gübre alet ve ekipmanları, diğer tarımsal alet ve ekipmanları görme, tanıma, değerlendirme, alım – satım imkânları oluşacak.

Tarım ve hayvancılıkta son yenilikleri görme adına çiftçimiz, üreticimizin adına buluşma noktası olan, 9' uncusu düzenlenen Manisa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın, Manisa'mız ve ülkemiz adına, katma değerler yaratmasını diler, hayırlı olmasını temenni ederim.

Fuarımızın düzenlenmesinde katkıda bulunan, Sayın Valimiz başta olmak üzere SNS Fuarcılık'a, tüm kurum ve kuruluşlara, katılım ve katkılarından dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Mustafa Kaçire

Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı