HİZMETLER
Oda Kayıt İşlemleri

Odaya yeni kayıt için gerekli işlemler ve evraklar;

• Tarafımızdan verilen yeni kayıt evrakının en üst bölümü kişinin nüfus bilgileri ile doldurulmalıdır.
  • Tarafımızdan verilen yeni kayıt evrakının alt kısmı ("Muhtar" yazan bölüm) ikamet edilen yerin muhtarı tarafından onaylanmalıdır.
  • Tarla tapuları kişinin kendi üzerine kayıtlı ise tapunun 1 adet fotokopisi
  • Tarla tapuları bir başkasının üzerine kayıtlı ise; kiralama yapılacak kişi ile arasında kira sözleşmesi veya muvaffakatname yapılmalıdır. Hazırlanacak bu belgede tarlanın bağlı olduğu yerin muhtarının onayı olmalıdır. Bu belgenin fotokopisi ile birlikte kiralanan tarlanın tapu fotokopisi gerekmektedir.
  • Bir adet nüfus cüzdanı fotokopisi

Not:

01.10.2008 tarihinde çıkan kanuna istinaden odamıza kayıt olan her kişiyi aynı gün BAĞKUR'a bildirme mecburiyetimiz vardır. Kayıt olan kişinin Tarım Bağkur'u başlamaktadır. Kayıt olan kişi aktif sigortalı ise Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden bilgi alınmasını öneririz.